Detta visste du inte om mig

Ombord på ett tåg vars destination är till Beijing befinner sig 4 passagerare i samma tågkupé, men allt är inte som det verkar. En av dom fyra passagerarna är en tjuv som är på flykt från lagen och nu gömmer sig bland dom 3 andra resenärerna, det är upp till dom 4 passagerarna att avslöja tjuvens identitet genom att lista ut vem som kan tala sanningen och vem som ljuger, men bara en själv vet vad som är sant eller inte. Kommer tjuven att komma undan eller inte?

Testa spelet här

Vad man gör

Som resenärer är det eran uppgift att avslöja tjuven och rösta ut den man kan tro ljuga. 

Beroende om man är en riktig resenär eller tjuv så är det upp till sig själv men också gruppen att avslöja lögnaren, man läser upp ett kort som har tre färdigskrivna meningar och väljer 2 av dom. På dom så står det om man är en tjuv eller vanlig resenär, t.ex. står det resenär på sitt kort så plockar man 2 meningar och säger en sann sak om sig själv. Dom andra ska lista ut om någon av meningarna stämmer eller inte. 

Spelets tid går på 15 minuter och det är så länge man har på sig för att avslöja tjuven.

 

Lite kort om mig

Jag är bara en simpel kille på 21 år som försöker leva ett vanligt liv och lära mig att designa spel och ha roligt i livet, under min fritid är det mest att spela spel då saker som att träffa vänner har blivit lite svårare. Men det betyder inte att jag bara sitter inomhus, älskar att träna och röra på mig, brukade boxa men det fick ställas in under pandemin. Annars är det att prodda, skissa, läsa, prata med vänner på discord och lyssna på podcasts