FROGGO


Flyg i vinden med din tunga ut i luften. Upplev en fantasivärld som grodan Froggo. En groda besatt med fart och hur mycket tid han kan spara när han tar sig genom byn. Det finns två anledningar att spela vårt spel. Njut av musiken och svinga runt som Tarzan. Eller försök ta dig från punkt A till punkt B.

Testa spelet här!

Din Uppgift

Froggo har just blivit upptäckt när han bröt sig in i ett hus för att stjäla rikedomar och måste tomhänt fly till säkerhet, och det är ditt hon som spelaren att styra Froggo dit.

Använd Froggo elastiska tunga som en änterhake och svinga honom från en flygande ö till nästa för att så snabbt som möjligt nå säkerhet utan att falla ner i avgrunden.

TAD: Teddi, Alfons, och Damien

Jag var grafiker i det här projektet, precis som jag skulle vilja vara i verkligheten. Att få arbetar så här i en grupp med olika personer känns som en väldigt nyttig upplevelse för mig. Det hjälper verkligen mig förstå samspelet mellan grafiker och lösare och level designers bättre.                -Teddi

Jag var kodare, level designer och projektledare. 

Jag älskar att bara hoppa in I ett projekt och leva där I flera månader. Det jag älskar mest och är min huvudfokus I allt jag gör Inom speldesign. Jag älskar att jobba inom spelmotorn, men jag skulle vilja utforska att jobba inom unreal engine istället, jag har testat den lite och tror den passar mig bättre som en level designer. 

– Damien

Jag var också en spelgrafiker i detta projektet.spelgrafik är något jag vill göra i framtiden så detta var roligt att göra.jag gjorde assets till spelet som jag inte brukar göra. Jag brukar mest göra karaktärer så det var roligt att testa på nåt nytt. I framtiden så skulle jag vilja göra mer med environmentet för det är ett område där jag inte har gjort lika mycket i så jag tror det skulle varit roligt att testa mer med.

– Alfons