Slash Dash

I den här prototypen tar du kontroll av en äventyrare som har gett sig ut för att utforska världen. Till början är karaktären precis som spelaren inte imponerad eftersom det finns inte mycket att se eller göra. Precis som allt annat i livet, ju mer steg du tar desto mer finns det att se och lära sig…

Testa spelet här

Gameplay

Leveln du kommer att spela är menat att vara den första och ska därför mer ge ett intryck av hur världen är. Varelserna uppför sig även inte så fientliga. Du kan springa, hoppa, samt svinga ett svärd. Det finns även objekt att samla, kan du hitta dem alla?

Game Design and the Future…

Sedan jag var yngre har jag alltid varit imponerad på hur underhållande spel kan vara och alla olika sätt man kan uppnå det på. Jag har en ide till ett spel jag vill skapa, vilket är mitt mål i livet. På vägen till den vill jag även prova på och ta min egen spin till varje genre. 

 

Det jag tycker är kul med speldesign är att skapa en upplevelse för andra, exempelvis när mina vänner testar spelet och har kul tillsammans. En dag vill jag kunna nå en större publik än bara mina vänner. Just nu så ska jag bara fortsätta lära mig och jobba på tills jag känner mig redo att leverera en färdig produkt!