Sohl

Sohl är ett spel där du kan utmana din familj och dina vänner i kluriga och roliga utmaningar. Spelet har allt från gåtor till charader.
Ni kommer också att lära känna varandra bättre och dela många goda skratt. Spelets längd beror helt på de som spelar och är därför utvecklat för att passa alla åldrar så längen man är läskunnig och relativt rörlig.

Testa spelet här

Spelets mål

Spelet spelas av två till fyra personer varav en har hand om spelplanen. Denne spelare flyttar spelpjäsen åt sig själv och åt de andra spelarna men skriver också poäng, plockar kort och slår tärningen. Detta är för att spelet ska vara portabelt och att alla ska kunna använda det.
Alla spelets komponenter går dessutom att skriva ut och spela som ett brädspel för de som inte har tillgång till Tabletop Simulator. Det enda man behöver i så fall är en tärning, penna, papper och en spelpjäs.

Om mig…

Hej, jag heter Clara Halin Aronsson och jag är 19 år. Jag har hela mitt liv älskat att pyssla, rita, spela och leka. Mitt mål med min spelutbildning är att skapa spel och lekar som uppmuntrar till socialt umgänge.
För mig är det roliga med speldesign att man kan skapa i stort sett fritt.