That’s not very arcane!

Sekelskiftets kom med hårda restriktioner på häxor

och trollkarlar. Ingen magi, inga böcker, inga husdjur och absolut inte magiska grodor. Något magiskt har slagit något annat magiskt ur balans. Det är ditt jobb att ta reda på vad. Utan någon erfarenhet, är det dags att du räddar världen i din morfars källare. Släpp sakerna i kitteln så blir det något annat, kanske du blir den som räddar världen. 

Testa spelet här

Men jag är ingen trollkarl eller häxa? 

För att kunna spela THAT’S NOT VERY ARCANE måste man experimentera sig fram. Dra runt saker och låta fantasin leva. För det gör inget annat.
Släpp sakerna över maskinen och se hur de genomgår en fantastisk förvandling, kanske till och med till något användbart? 

Vad var planen? 

Planen var att bygga ett Alchemy/crafting spel. Jag ville kasta potions och eldbollar, istället blev det denna väldigt tidiga “prototyp”. Att få jobba helt själv på ett projekt har visat sig komma med vissa nackdelar. Har trots motgångar lärt mig väldigt mycket, så det tar jag med mig som en vinst.

Nästa gång jag bygger ett spel ska jag bygga ett racingspel.